Nyt

Sidste nyt

Højt humør i Hotel Helikon

For 43. gang blænder Helikon op for en forestilling, og denne gang med en overflod af evergreens fra danske og internationale musicals og operetter.

Det er persongalleriet i Helikon som vi kender det bedst – ingen nævnt, ingen glemt. Vi får den ene evergreen præsenteret efter den anden, fra ”Admiralens vise” til ”Champagnesangen” fra ”Flagermusen” over ”My fair Lady”, ”Mød mig på Cassiopeia” ­- og lidt Mozart og Lone Kellermann er der som også plads til.

Indimellem kommer teksterne op på skærm, så vi – publikum – nemt kan synge med på de iørefaldende melodier og omkvæd.

Det hele er bundet sammen af en rørende kærlighedshistorie, der foregår på Hotel Helikon – dialogen har bid og vid, og ensemblet leverer med humor og timing.

Orkestret akkompagnerer sangerne med både trommer, violin, cello og klaver – og der er både følsomhed og akkuratesse i orkestrets ledsagelse. Særligt bjergtagende er de scener hvor både kor, solister og orkester får taget i Toftevangskolens Teatersal i Birkerød til at lette.

For 140 kr. bliver du godt underholdt i et par timer – så anbefalingen herfra er: Tag et kort, men givtigt ophold i Hotel Helikon – og vent ikke for længe, sidste forestilling er den 26. november 2023 kl. 15.00.

Se mere på Helikons hjemmeside: www.helikon-mta.dk

 

Anne-Marie Skaarup
18. november 2023