Årets opsætning

Jubilælums-operette-cafè

Med denne invitation til vores 39. musikforestilling byder vi igen på en ”Operette Café”, som vi vil kalde ”Jubilæums Café” idet vi i år kan fejre vores 40 års Jubilæum.

I år er der indlagt syng-med-afsnit, hvor teksten til udvalgte sange er lagt ud til publikum, så de sammen med de optrædende kan synge med på de populære toner.

For at markere og mindes de mange fantastiske opførelser vi har budt på gennem årene, har vi valgt at sammensætte en forestilling med populære numre fra nogle af de mest kendte og elskede operetter og musicals, som vi har spillet. Vi vil servere dette sammen med kaffe og kage til publikum, der sidder ved borde og kan nyde hele ”anretningen”. Forestillingen er igen sammensat og bearbejdet af vores mangeårige instruktør Ib Flemming Hansen.

Kor og solister optræder i kostumer i en enkel scenografi og ledsages af vores dygtige salonorkester. Sammen satser vi på at give vores trofaste og nye publikum en festlig og flot café-forestilling, hvor de skiftende genrers brusende toner vil sætte humøret i musikalske svingninger, så man ikke kan lade være med at synge med på de kendte og elskede melodier – både under og efter forestillingen.

Glæd jer til det festlige samvær – og sæt kryds i kalenderen NU!

Billetter kan bestilles fra medio august!

Spilledage 2019

  • Lørdag den 16. november kl. 15.00
  • Søndag den 17. november kl. 15.00
  • Onsdag den 20. november kl. 19.30
  • Lørdag den 23. november kl. 15.00
  • Søndag den 24. november kl. 15.00

Varighed ca. 2 timer                                                                                 

Billetpris inkl. Kaffe/Kage: kr. 150,-

Download folder om forestillingen her                          Download plakat om forestillingen her                                                                                    

Klik på billedet og se det i stor størrelse

Læs en tak fra instruktøren:

For snart 40 år siden blev jeg kontaktet af Birkerød Musikdramatiske Forening (som foreningen hed dengang). I dag hedder den jo HELIKON.

Og jeg blev spurgt, om jeg kunne tænke mig at iscenesætte ”Piraterne fra Penzance” af Gilbert og Sullivan. Jeg sagde ja – og så er jeg faktisk blevet hængende lige siden og har indtil nu iscenesat 24 forestillinger for foreningen. I november skal jeg så iscenesatte min forestilling nr. 25.

Jeg har bl.a. bearbejdet og iscenesat de sidste 4-5 års operette caféer. Og hvorfor er jeg så egentlig blevet hængende i alle disse år?

Jo – for det først kan jeg lide at iscenesætte en forestilling, bearbejde manuskriptet etc. Og så er Helikons medlemmer nogle dejlige mennesker at arbejde med: Søde, sjove og engagerede og følger gerne instruktørens indimellem lidt vanvittige idéer. Derfor ser jeg også frem til at være ”tovholder” på årets ”Jubilæums-Café”. Så tak for foreløbig næsten 40 års samarbejde!

Ib Flemming Hansen instruktør